Taticul meu e la razboi minus. Tăticul meu e la război (Glorie Armatei Române)

Taticul meu e la razboi minus Rating: 7,4/10 1203 reviews

Taticul meu e la razboi minus

Taticul meu e la razboi minus

Alti artisti renumiti ai acelor ani au fost si Loredana Groza, Monica Anghel, Oana Sarbu, Gabriel Cotabita, artisti care si-au croit drumul spre succes cu multa munca si multa dragoste pe care au oferit-o ascultatorilor. The civilians burried teh soldiers and put their things near the tomb. All Credit Goes To Teodor Negara. În cazul în care doriți să descărcați această muzică aveți posibilitatea să faceți clic pe pictograma mp3 de pe bara laterală dreapta. Voci remarcabile, calde si prietenoase, au ramas in amintirea atat a copiilor generatiei 80, cat si a celor nascuti dupa anul 2000.

Next

Taticul meu e la razboi

Taticul meu e la razboi minus

Comentariul dumneavoastră mă obligă, într-adevăr. E liniste in codrul verde si in satul meu Dar tata-i dus de multa vreme si-l astept mereu Taticul meu e la razboi, de cand aveam un an sau doi Si n-a mai venit inapoi, taticul meu Taticul meu e la razboi, de cand aveam un an sau doi Si n-a mai venit inapoi, taticul meu Si s-o dus mama sa-l cate, maiculita mea Peste dealuri peste sate, maiculita mea Si-o ajuns in muntii Tatra Si-o vazut casca lu tata Si-o vazut casca lu tata, maiculita mea Cand o luat casca in mana O vazut Stema Romana O vazut Stema Romana, maiculita mea Si mama plange in naframa, de atunci mereu Si din durerea ei de mama, am crescut si eu Cand ar si saman pe obor, sacara si cu grausor Imi arde inima de dor, taticul meu Cand ar si saman pe obor, sacara si cu grausor Imi arde inima de dor, taticul meu Sa fie tata si sa vada, cate s-au facut Pamantu-ntreg e o livada, cum nu s-a stiut Sa vada strugurii din vii si jocul dulce de copii S-auda tril de ciocarlii, taticul meu Taticule unde-ai ramas, pe drum de gloante la popas Ca n-ai mai venit pana azi, tatïcul meu. Muzica anilor 80, de exemplu, a avut un mare impact, difuzandu-se chiar si azi la radio. Tăticul meu e la război - Ion Macovei - You ran there,you spend almost all your money,just to find him. Year ago +1 Vă mulțumesc mult pentru înțelegere, domnule Dorin Marian! Îmi arde inima de dor, tăticul meu.


Next

Tăticul meu e la război (Glorie Armatei Române)

Taticul meu e la razboi minus

Sa ne acordam un timp, asadar, pentru a ne incanta auzul cu muzica veche de calitate. E liniste in codrul verde si in satul meu Dar tata-i dus de multa vreme si-l astept mereu Taticul meu e la razboi, de cand aveam un an sau doi Si n-a mai venit inapoi, taticul meu Taticul meu e la razboi, de cand aveam un an sau doi Si n-a mai venit inapoi, taticul meu Si s-o dus mama sa-l cate, maiculita mea Peste dealuri peste sate, maiculita mea Si-o ajuns in muntii Tatra Si-o vazut casca lu tata Si-o vazut casca lu tata, maiculita mea Cand o luat casca in mana O vazut Stema Romana O vazut Stema Romana, maiculita mea Si mama plange in naframa, de atunci mereu Si din durerea ei de mama, am crescut si eu Cand ar si saman pe obor, sacara si cu grausor Imi arde inima de dor, taticul meu Cand ar si saman pe obor, sacara si cu grausor Imi arde inima de dor, taticul meu Sa fie tata si sa vada, cate s-au facut Pamantu-ntreg e o livada, cum nu s-a stiut Sa vada strugurii din vii si jocul dulce de copii S-auda tril de ciocarlii, taticul meu Taticule unde-ai ramas, pe drum de gloante la popas Ca n-ai mai venit pana azi, taticul meu. De gloanțe multe și de fum, Mai rătăcești până acum, tăticule! Să vadă strugurii din vii și acest cânt de ciocârlii, Și jocul acesta de copii, tăticul meu. Unele dintre cele mai indragite artiste din acea vreme erau Madalina Manole, Mihaela Runceanu si Malina Olanescu care, din pacate, nu mai sunt printre noi. It was the eagle to represent the Latin roots of your husband,and the glory he should have returned in. Să vină tata și să vadă câte am făcut.

Next

Singura felina: Taticul meu e la razboi ( Glorie Armatei Romane)

Taticul meu e la razboi minus

Such a fool nation,helping everyon,germans and russins,everyone that cried for help. Din păcate, nu ştiu când mă voi mai putea ocupa şi de youtube. Și satul a crescut mai mare, dar eu tot îl aștept. When sh took the helmet in her hand She saw the Romanian emblem She saw the Romanian emblem,my dear mother You left the child to his grandparents and decided to follow your husband. Versurile pot utiliza numai pentru uzul personal sau de educație.

Next

Eugenia Ma 3GP Mp4 HD Video Download

Taticul meu e la razboi minus

Back in Romania,in the country you hated. Dar tata nu-i de multă vreme și-l aștept mereu. Tăticul meu e la război de când eram de-un an sau doi Și nu mai vine înapoi, tăticul meu. You ran there,you spend almost all your money,just to find him. He did,and you knew that,with all his heart,he wanted to come back,he wanted to be there,near you. Și mama plânge în năframă de atunci mereu. Când ar și seamăn pe ogor, când aripile cresc în zbor.

Next

Tăticul meu e la război (Glorie Armatei Române)

Taticul meu e la razboi minus

It was a helmet that had,in the right part,a white,little eagle,. Pe drum de gloanțe la popas, De nu mai vii nici până azi, tăticule! Between all of them,one had a helmet on the cross. Pământul întreg ni-i o livadă, cum nu s-a știut. . Și din durerea ei de mamă, am crescut și eu.

Next

Taticul meu e la razboi minus

Taticul meu e la razboi minus

E liniște în codru verde și în satul meu. Publicitate Dupa cum se specifică în paranteza adăugată la titlu, cântecul de mai sus este dedicat Armatei Române, imaginile din videoclip fiind din timpul războiului. . . .


Next

Teodor Negară

Taticul meu e la razboi minus

. . . . . .

Next