Столичани в повече сезон 4 download free. Столичани в повече сезон 01 еп.14 (2011) Download Free by MDppNd Schwarting on Prezi

Столичани в повече сезон 4 download free Rating: 9,3/10 568 reviews

bottegalouie.global.ssl.fastly.net

столичани в повече сезон 4 download free

Синът на Славея и Йордан ще се прочуе в цялата страна и дори ще бъде специален гост на известен телевизионен водещ. За Йордан и Славея новият сезон започва с едно дете и една снаха по-малко. Йордан се изнася да спи при Андрей и Мария. След като за пореден път се сблъсква с гнева на баща си, Радко е решен възможно най-бързо да забогатее от намерената статуя. Sofia Residents in Excess Столичани в повече Created by Evtim Miloshev Ivan Spasov Hristina Apostolova Starring Albena Pavlova Silvia Lulcheva Ivan Yurukov Nencho Ilchev Country of origin Bulgaria Original language s Bulgarian No. Сюжетната линия се заплита след голям банков обир, на който Спас Лютов случайно присъства. Гълъбина пък ще разбере, че кръчмарят плаща на съпруга ѝ, за да работи и ще бъде силно разочарована Рангел ще продължи да обмисля план как да спечели съседите на своя страна.

Next

bottegalouie.global.ssl.fastly.net

столичани в повече сезон 4 download free

Това събитие ще промени рязко живота на всички герои в Столичани в повече, защото всеки един от тях в различен момент ще се докосне до тях. Рангел организира протест пред кметството срещу билборда. Първородният син на Чеканови вече не е семеен мъж, защото двамата с Йовка са разведени. Хората по улицата се подиграват с Рангел, а когато той вижда билборда — избеснява. Яна, която вече е на 16 години ги запознава с… Мони, студент първа година по социология. Рангел все още таи някакви надежди да изплува от дъното, които обаче бързо ще бъдат попарени. Дали полицията ще успее да открие парите, или крадците ще стигнат първи при тях, зависи единствено от столичани в повече.

Next

Столичани в повече

столичани в повече сезон 4 download free

На протеста Радко и Григорий се опитват да продадат градинските джуджета. Този шедьовър е дело на съквартиранта на попа, Цанко. Баба Марийка ще заподозре, че отношенията между Пацо и снаха ѝ са повече от приятелски. They used to live in the outmost metropolitan district of , but they have moved to central metropolitan district and are real residents now. Чува шума от тренировката и помисля, че Славка и Константин правят секс.

Next

bottegalouie.global.ssl.fastly.net

столичани в повече сезон 4 download free

И докато семейство Лютови се радва на новия кабинет в общината, Рангел сериозно обмисля крайни мерки за изход от ситуацията, които включват огнестрелно оръжие. Проблемите на Рангел стават още по-големи, когато научава от любовницата си Лили, че започва ремонт на кабинета, а там Чеканов е скрил… тефтерчето си. Ние ще напpавим всичко възможно, за да ви помогнем! Реkлама Събитията се завъртат така неочаквано, че парите попадат в двете семейства Чеканови и Лютови. Споделянето на файлове, за които нямате права, може да бъде сметнато като незаконно! Виктор Божинов, Александър Косев В ролите: Ненчо Илчев, Силвия Лулчева, Руслан Мъйнов, Стоянка Мутафова, Любомир Нейков, Кръстю Лафазанов, Ева Тепавичарова, Иван Юруков, Христо Гърбов, Албена Павлова и др. Линковете към тях са предоставени от потребителите на сайта. Тогава те се изправят пред дилемата да бъдат честни или да бъдат богати.

Next

Столичани в повече: Сезон 2, епизод 1

столичани в повече сезон 4 download free

Ако сте носител на авторско право на интелектуална собственост линкната на нашия сайт, моля свържете се с нас на: info tor-hits. Спас се опитва да продаде ресторанта, чийто единствен служител е Пацо, но за съжаление неуспешно. Aдминистраторският екип, както и собственикът на домейна, не носят никаква отговорност за публикуваните на tor-hits. Йордан и Славка имат и още грижи на главата — не само бизнесът на Спас не върви, но и личният му живот. Следва скандал, в резултат на който Яна решава да напусне дома.

Next

Столичани в повече сезон 12, епизод 4

столичани в повече сезон 4 download free

Ролята на студентът по музика е поверена на 100 кила. Настроението му още повече ще се вгорчи, защото е време да предаде кметския пост на Йордан. Младият фотограф сериозно се е заел с търсенето на работа. Държава: България Премиера: 2016 година. Усилията му да зарадва Мария с билети за дългоочакван концерт се увенчават с успех, но двамата влюбени разбират, че са жертва на подъл номер. Ще видим Славея в изненадваща светлина — мила и любяща майка и свекърва. Столичани в повече — Сезон 4, Епизод 9 Оказва се, че рекламата, в която Рангел се е снимал, е за хапче за простата.

Next

Stolichani v poveche (TV Series 2011

столичани в повече сезон 4 download free

На всичко отгоре съпругата му Гълъбина продължава да ревнува. Първи на чувала с парите попада отец Григорий. Епизод 3 Въпреки продължаващите опити на Славка и Йордан да прекратят връзката на сина им със съседката, Андрей няма ни най-малко намерение да се върне в Австралия и да се откаже от любовта си. Задържана на работа от Доминик, Мария се прибира късно. Едно телефонно обаждане от Димо обаче ще го изправи пред сложна дилема. Епизод 1 Лютови отново ще попаднат в полезрението на медиите. За сметка на това бизнесът на другия им син — Андрей, процъфтява.

Next

Столичани в повече Сезон 10 Епизод 1 по БТВ всеки петък от 21.30

столичани в повече сезон 4 download free

Това обаче поражда конфликт между него и съдружника му Пепи. Епизодите от новия девети сезон, които вече ще се излъчват всеки петък, ще забавляват зрителите с нови сюжетни линии. Славка и Константин тренират — коремни преси. . Протестът на Рангел не успява — заличават се само гърдите на манекенката, докато лицето му все още стои на билборда.

Next